Loading...
Securitas Strain Line 2018-06-22T04:48:38+00:00

Som arbejdsgiver kan du etablere en aftale med Securitas Strain Line

MINDStrain SAMARBEJDER MED SECURITAS OMKRING BEHANDLING AF STRESS

Som arbejdsgiver kan du etablere en aftale med securitas strain line, hvorefter dine medarbejdere med stresssymptomer vil kunne blive henvist til en MINDStrain behandler.

At tegne en aftale med Securitas Strain Line koster ingenting for dig eller din virksomhed. Det gør den først når i aktiverer en behandling. Du betaler kun for det du bruger.

Vi uddanner og certificerer vores MINDStrain behandlere, og garanterer at de arbejder efter metoden.

Traditionelt set får mennesker med stresssymptomer 10-15 psykologsamtaler før de føler de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. MINDStrain arbejder bla. ud fra metakognitive principper og metoder. Vores erfaring viser, at 5 samtaler er nok til at fjerne stresssymptomer og genskabe trivsel.

Derfor får man som udgangspunkt bevilget 5 samtaler når man har stresssymptomer og skal i behandling hos en MINDStrain behandler. dette er naturligvis langt mere hensigtsmæssigt både menneskeligt og økonomisk.

MINDStrain har i samarbejde med Add2work udarbejdet en APP

Med App’en kan vores kunder
sikre sig at MINDStrain Coaches
arbejder metodestringent

og se den
dokumentere effekten
af MINDStrain Coachingen.

SE EFFEKTMÅLINGERNE NEDENFOR

Vores afprøvede metode giver resultater

1. STRESS KONSTATERES

Når du har konstateret stress hos dig selv eller en medarbejder kontakt Securitas Strain Line eller MINDStrain direkte for hjælp. Du behøver ikke allerede have en aftale hos Securitas.

2. STRAINLINE KONTAKTES

Måske har den virksomhed du arbejder for allerede en aftale med Securitas. Aftalen er gratis, der betales kun når et forløb aktiveres.

3. HURTIG AFTALE

Fra Strainline eller MINDStrain er kontaktet går der højst 3 timer, på hverdage mellem 08:00 og 20:00, før den stressramte er i kontakt med en coach og første coaching aftales.

4. COACHING FORLØB

Coachen aftaler et forløb på maks 5 gange med den stressramte. Vi ved, at lange stressperioder er opslidende og vil derfor gerne hurtigt hjælpe på benene igen.

5. HURTIG STABILITET

MINDStrain garanterer at den stressramte kollega på maks 5 samtaler indenfor 3 måneder er på benene igen så trivslen og effektiviteten bevares.

“Vi garanterer en hurtig positiv udvikling efter max 5 samtaler med en MINDStrain coach”