Kurser 2018-03-13T13:19:23+00:00

Kurser

Vi holder løbende 2 dages kurser, hvor du lærer at forebygge og håndtere dine egne stressreaktioner.

Hvorfor…?

Stress er den største årsag til sygemeldinger i Danmark, og det behøver ikke være sådan. Formålet med MINDStrain kurset er, at du som kursusdeltager lærer konkrete værktøjer og metoder til at kunne håndtere din tanker så de arbejder for dig, og du derved kan have travlt og møde udfordringer uden på nogen måde at opleve stress, men tværtimod opleve at være i  flow.

Det er et professionelt, effektivt og målrettet kursus, der giver dig en lang række teknikker og metoder til at håndtere dig selv, så du yder optimalt og blot er i den positive del af travlhed, som  vi kalder MINDStrain.

Hvem har glæde af det…?

Kurset giver værdi for alle, der gerne vil have en indsigt i basale værktøjer til at kunne håndtere sig selv på en måde, så stress ikke længere behøver at opstå. Du vil også opnå at kunne slippe de ting, der bekymrer dig, og tænke løsningsfokuseret, og undgå at hænge fast i tankemønstre der begrænser eller hæmmer dig.

Kurset er bygget på den seneste forskning om stress, og med mere end 30.000 amerikanere bag dette studie, er der rigtig valid evidens for dette.

Skræddersyet til din virksomhed

Vi tilbyder forløb til din virksomhed, som er skræddersyet jeres behov.

Jesper Askjær, Leder af If Academy skriver:

For at blive bedre til at navigere i en til tider turbulent hverdag og søge meningen i nuet, har vi valgt at tilbyde kurset JUST STRAIN – NO STRESS, til de medarbejdere, hvor kompasset trænger til et eftersyn.

 For de første 75 medarbejdere er resultatet imponerende. Alle har fået fornyet indsigt og forståelse for, hvorfor kompasset var kommet lidt ud af kurs og hvad de hver i sær selv kan gøre, for at genfinde kursen og arbejdsglæden. Investering er minimal men effekten enorm. Alle burde løbende få tjekket deres kompas, ikke mindst for at blive bedre til at lytte til kroppens signaler. Derfor vil vi fortsætte med at tilbyde dette kursus i If.”

 Som kursist:

” Jeg tog kurset JUST STRAIN – NO STRESS hos MINDStrain. Til dato det mest givtige og simple kursus, der virkeligt har lært mig, at håndtere min krops signaler. Stress kan faktisk være sundt og gør mig parat til den udfordring jeg er i gang med. Ligeledes fik jeg værdifulde og simple redskaber til at parkere mine bekymringer og at disse i 85 % af tilfældene aldrig bliver til noget. Vil jeg anbefale kurset? I allerhøjeste grad. ”

 Anders Jochumsen
Salgschef Commercial – If skadesforsikring.

Kontakt os for mere info eller for et kaffemøde.

Næste kurser er:

2018 i Odense:
14-15 Maj

2018 i København:
17-18 Maj
18-19 Juni
06-07 September
08-09 November

2 sammenhængende dages undervisning og træning. Pris: 4995 kr. eks. moms / inkl. materialer og forplejning.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til: [email protected]