Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik fortæller dig om de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside eller online tjenester. Ved indsamling af disse oplysninger optræder MINDstrain som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Hvem er vi?

Vi er MINDstrain. Vores adresse er Suomisvej 4, 1957 Frederiksberg. Du kan kontakte os via post på ovennævnte adresse, via e-mail på[email protected] eller telefonisk på +45 4019 0000.

Kontaktoplysningerne til vores databeskyttelsesrådgiver er:

Mona Bauer Sølvhøj, [email protected], +45 4019 0000.

Når du bruger vores hjemmeside

Cookie navn Levetid Yderligere information
__utmv Slettes automatisk efter 2 år. Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer hvilke kategori af besøgende du tilhører.
__utmz Slettes automatisk efter 180 dage. Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer, hvor den besøgende kommer fra (link, søgemaskine, socialt medie, søgeord).
__utma Slettes automatisk efter 2 år. Denne cookie fra Google benyttes til trafikmåling på vores hjemmeside og sporer, hver brugers antal besøg, og tidspunktet for det første besøg, de tidligere besøg, og det aktuelle besøg (formentlig til dels for dobbelt kontrol af disse oplysninger).
__utmb Slettes automatisk når browseren lukkes. Denne cookie bruges til at spore hvor lang tid den besøgende omtrent opholder sig på et websted: når et besøg starter, og hvornår det ca ender. Hvis man ser på cookie tilstandsændringer (fx ved hjælp af firecookie), vil du se disse ændres regelmæssigt. Disse cookies udløber efter din session. If you look at cookie state changes (e.g. using firecookie) you will see these change regularly. These cookies expire after your session.

For de cookies, der er nyttige, men ikke strengt nødvendige, vil vi altid bede om dit samtykke, inden de placeres.

For yderligere information om vores brug af cookies, se vores cookie politik.

Når du sender en forespørgsel via hjemmesiden

Når du sender en forespørgsel via vores hjemmeside, beder vi dig om dit navn, kontakt telefonnummer og e-mail-adresse. Vi bruger disse oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også e-maile dig flere gange efter din henvendelse for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger forud for et salg.

Din forespørgsel gemmes og behandles i vores mailsystem. Henvendelser med følsomme eller fortrolige oplysninger slettes senest 30 dage efter modtagelsen.

Vi bruger ikke oplysninger, du afgiver til at foretage automatiserede beslutninger, der kan påvirke dig, herunder kundeprofilering.

Vi gemmer henvendelser i to år, hvorefter vi sletter dem.

Andre typer af handlinger på vores hjemmeside

I vores e-læringstjeneste MYstrain kan du gemme notater til kurser samt tage quizzer og tests. Vi opbevarer dine notater, testsvar og andre data, du måtte producere i MYStrain, med formålet om, at du kan tilgå dine notater online, se tidligere svar og resultater af quizzer og tests samt følge din personlige udvikling.

Dine data i MYstrain deles ikke med andre og opbevares kun så længe du har en aktiv brugerlicens. Efter licensudløb slettes din MYstrain data automatisk efter 6 måneder, hvor vi vurderer, at du ikke længere har behov for at kunne tilgå oplysningerne.

Dine rettigheder som registreret

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af ​​denne politik.

..

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakte os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.

Scroll til toppen

Hold dig opdateret ...

... og modtag relevant information fra os. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Få et uforpligtende tilbud til din virksomhed

Få videoen til modul 1 tilsendt